Дядо Коледа Е ГЕЙ! ЗАЩО е нужно това?!

  Показвания 45,402

Chefo

Chefo

преди месец00:00 Увод
00:57 НИКОМУ НЕНУЖНИ НОВИНИ
05:00 ДЯДО КОЛЕДА Е ГЕЙ!
15:43 Бургаския гей парад - мнението ми
18:38 Отговарям на ХЕЙТ коментари

Заснемане и монтаж: Дан Илиев
Последвайте го в youtube - @Dan Iliev

За бизнес предложения, колаборации и сътрудничество:
cheforoma@gmail.com

Пoдкрепи канала в PATREON тук:
www.patreon.com/Chefo1?fan_la...

Последвай ме във Фейсбук -
stefan.popov...
Последвай ме в Инстаграм -
stefan.popo...


Коментари: 288
Chefo
Chefo преди месец
*_Приятели, това видео е създадено автентично и независимо. То е като целия ми канал. Ако това, което гледате ви харесва, ударете един "АБОНАМЕНТ" и една камбанка, защото това е начинът аз да достигам до все повече хора. Нека изпростяването с класа продължи!_*
Todor Nikolov
Todor Nikolov преди 26 дни
Уникален клип!Хейтърите съм ги еbal за една бирена капачка с ориз,още като са били дефицит.Без да искаш го каза,но се замисли за мощната метафора-"На Санта Клаус му влиза в комина" хахаха
Нели Георгиева
Нели Георгиева преди месец
@Авитохол Извинявай
Авитохол
Авитохол преди месец
@Нели Георгиева Пише се тъпанар!!! Трябва да се научиш да пишеш, много е смешно иначе и жалко.
Нели Георгиева
Нели Георгиева преди месец
@Авитохол тапанар е този които ядсва труките хора
Авитохол
Авитохол преди месец
@Нели Георгиева Какво е тапанар?
Moni Georgiev
Moni Georgiev преди месец
Отново стойностен и свеж клип. В обобщение: "хо-хо-хо" стана "ох-ох-ох".
Тихомир Иванов
Тихомир Иванов преди месец
Евала, каза го по-точно дори и от самия Чефо 😂😂
Диана Георгиева
Диана Георгиева преди месец
Много добър завършек на темата! Радвам се, че не се поддаваш на хейта. Лично аз ти симпатизирам и съм горда, че има млади, българси момчета като теб. ❤
Joanna
Joanna преди месец
Здравей, искам да ти благодаря за прекрасното и така адекватно видео. Абсолютно съм съгласна с всичко каквото каза. Аз самата съм с различна сексуална ориентация, но не понасям цялото това нещо с ЛГБТ+ обществото. Това натрапване прави положението с омразата още по-зле, защото дразни и това дори не е най-лошото. Не е нормално мозъците на малките деца да бъдат промивани по този начин. Не може дечица на по 10-11 години да ми обясняват, че са бисексуални, пансексуални и т.н. Е то хубаво наистина да бяха, защотото това нещо от малък си го знаеш, но при положение, че голяма част от тях го правят само и единствено, за да са “готини” е напълно неприемливо. Заради “индивидите”, които превръщат сексуалната си ориентация в основно качество на характера си, всички страдаме от омразата на обществото. Докато “различните”(не говоря само за сексуалност) се отделят на отделни общества и групи, те никога няма да бъдат приети за нормални и завинаги ще си останат в тези групи, отхвърляни и мразени. Искрено се надявам тези небивалици да приключат в някакъв момент, но надеждите ми не са много високи. Още веднъж ти благодаря за видеото и пожелавам на всички прочели коментара приятен ден/вечер!
[_Fil_]
[_Fil_] преди месец
@Victoria Agova Много съжалявам за теб, ако наистина си мислиш че с помощта на НПО-та са извоювани базови човешки права като правото на глас и т.н. Това показва нивото на образованието там, където си завршила. Правителството какво общо има с дейността на неправителствена организация? Борис Джонсън - протеже на великобританския банков капитал и най-яркия представител на финансовия капитализъм, застъпник за Зелена сделка, повече мигранти и т.н от кога стана консервативен?! 🤔 Изобщо много ми е интересно защо се взима позция по въпросите, които късаят България след като ти вече не си сред нейните граждани. Не обичам да ме анализарат. Още повече хора, които не не познават грам и очевидно това не им се отдава. Не изпитвам дискомфорт от това, че има някой със различно мнение. Питаш защо политизирам. Защо всички НПО-та, които ти защитаваш се месят във всеки един политически въпрос и политизират дейността си изцяло, ще питам аз. А отделен въпрос е, че не политизирам а давам пример от реалния живот.
Victoria Agova
Victoria Agova преди месец
Ъ, не, не си ме разбрал, аз не съм си написала коментара с цел да те карам да ми приемаш мнението. Но виждам, че ти става вече некомфортно от факта, че имам мнение различно от твоето и не ме е страх да го изказвам. Задай си въпроса защо това ти създава дискомфорт. Защото си свикнал различните хора да си мълчат и да нямат глас - или да се приобщават към твоето мнение, за да се чувстват в безопасност. Инак биват нападани и наричани с разни имена, напр. неолибералисти. Ти самия говориш за това как не бивало такива организации да са инструмент за политическа и обществена пропагадна, и в следвашия момент политизираш това, което ти казвам, използвайки категории и нарицателни. До никъде няма да стигнем ако аз те нарека неонацист, нали? Примера който даваш ти е по-скоро лош пример за намеса на правителството и зле организирана демонстрация с фатални последици. Както и говори за по-дълбоките проблеми, които Великобритания има в момента под консерваторското правителство - казвам го като британски гражданин. НПО-тата не са създадени с цел да манипулират общественото мнение или пропагадна. Това е работата на медиите. Ролята на НПО и лобистките организации в политиката е огромна - нали именно чрез работата на такива движения и организации хората навремето са успявали да се преборят за ред права, например за правото на глас и т.н. Виж, не мисля да развивам още фермани - истината винаги е някъде посредата. Да, вероятно има примери за това как някои организации "преминават границата". Но също така има десетки и стотици примери за това как точно такива организации осигуряват безопасност и подобряват качеството на живот на пренебрегвани групи. Което от своя страна допринася за това тези хора да могат да допринасят по-активно за общото благо.
[_Fil_]
[_Fil_] преди месец
​@Victoria Agova Да бе много помагат тези организации. Като онази великобританската, която беше казала на хората с различна сексуална ориентация да отидат на протест в защита на мигрантите, защото нали така изисква отвратителния модерен неолиберализъм, и после някакъв мигрант беше наръгал трима с различна сексуална ориентация, именно и само защото са такива - с различна сексуална ориентация. Тези организации само използват хората като даже ги сегрегират още повече и са инструмент за политическа и обществена пропаганда. По същия начин действат и НПО-тата на етническа основа. Стимулират дейност, за която получават милиони и търсят начин да си оправдаят приходите като просто пак казвам използват консуматорски. Тези организации са вредни и изключително опасни. Никой адекватно мислещ човек не би трябвало да ги защитава, с изключение на тези, които работят в тях и прекрасно виждат, че обществото не е толкова лесно манипулируемо и го нападат с цел да се защитят. И нещо друго. Деликатния термин на израза: "ще те накарам да приемеш моето мнение дори да не си съгласен с него", типично по неолибералски, явно вече е "да бъдат активно приемани чрез уважителен диалог."
Victoria Agova
Victoria Agova преди месец
@[_Fil_] дефинирайте “нормални”? Защо трябва човек да мисли по определен начин, за да влезе във вашите критерии за нормалност? Приобщаването на тези различни хора в обществото означава да се разпознават техните различия и да бъдат активно приемани чрез уважителен диалог. И да, разбира се, че има нужда от неправителствени организации, които да се борят за равни права. Не иде реч за пропаганда с тези организации. Ако твърдите, че пречат или не трябва да ги има, това означава, че отказвате да разпознаете проблема като такъв или не го разбирате в същността му. А подобни нагласи само затвърждават съществуващите обществени норми, изградени на неразбиране, невежество и омраза и продължават да работят за потискането на хората, дръзнали да мислят и бъдат различни. @Chefo, Много добър прочит и анализ на рекламата с Дядо Коледа. Има неща, които не бива да бъдат докосвани и това е едно от тях. За един от примерите, който даде обаче, мога да извадя различен аргумент. Промяната на политики от водещи организации като Guardian не е случайна и е важна поради няколко причини. 1. Множество проучвания доказват, че традиционно липсва репрезентация в медиите за хора от пренебрегвани групи. Със сигурност мога да ти кажа от личен опит, че ако нямах достъп до BGpost и дигитални медии, щеше да ми отнеме много повече време на приема себе си и ориентацията си, както и да разбера, че това не ме прави по-малко достоен човек. 2. Промяната на тези политики не се прави с цел политическа коректност или да се създават “опорни точки”, по които артистите и създателите на изкуство да се водят. Създават се, за да осигурят по-равно представителство, за да може хора от тези групи да се припознаят и съответно на видят, че някой, който изглежда като тях е успял. 3. Хубаво е да има такова лидерство от водещи организации, за да може да се предизвикват т. нар. Unconscious biases. Знаеш, че всеки човек, било то и най-осъзнатия артист, има такива. 4. Едни от най-хубавите и затрогващи произведения на изкуството са именно тези, които показват реалните житейски преживявания и гледните точки на всякакви хора, и такива, в които има diversity. Казвайки това се съгласявам с теб, че не бива това да е водещата идея или причина да се прави нещо. Просто казвам, че да го има черно на бяло е стъпка напред за обществото :) Не целя упрек с коментара си, а подканвам здравословна, интелигентна дискусия.
[_Fil_]
[_Fil_] преди месец
Eхее, не мога да повярвам! При вас имало и нормални. Шегата на страна. Знам, че има доста нормални и като страничен наблюдател съм на мнение, че всички тези организации, фондации, НПО-та и прочие и прочие повече пречат, даже само пречат и използват хората с различна ориентация. Мога да дам стотици примери от обществено-политически живот. Поздрави!
Димитър Димитров
Димитър Димитров преди месец
Поздравления г-н Попов. Интересно съдържание във видеоклиповете. Много ми хареса влога от Исландия. Дано и за в бъдеще има още подобни. От вас има какво да се научи-борбата с депресията и т.н.
hakuna matata
hakuna matata преди месец
Много добре обобщи всичко, което мисля за лесбо-гей-т.н. общество. На никой не му влиза в работата кой с кого спи, но тази ''толерантност'' стана too much, предизвиквайки точно обратната реакция . Ей за това ме радваш много, човече.
hakuna matata
hakuna matata преди месец
@Izabela Velikova на мен точно не ми говори каква толерантност имам, защото имам и роднини, и приятели хомосексуалисти, никога не е било проблем, с прекрасни взаимоотношения сме.
Izabela Velikova
Izabela Velikova преди месец
Не е станала толерантността туи мъч, вие не сте свикнали да сте толерантни
Даниела Николова
Даниела Николова преди месец
Чефо, градски, искрено се гордея с теб! Интелигентен млад човек, имаш чувство за хумор нива над повечето ти набори.. сигурна съм, че ще стигнеш и по-далеч! ☺
Miryana Varbanova
Miryana Varbanova преди месец
Абсолютно споделям вижданията и коментарите ти! Като психолог искам да ти кажа, че критичното ти мислене е причината да имаш качества като ирония, самоирония и сарказъм, които те запазват като пълноценна Личност. Браво, радвам ти се!:)
Siyana Kostadinova
Siyana Kostadinova преди месец
Поздравления! От известно време те следя и съм съгласна с всичко, което казваш! Браво и за начина, по който го казваш-ненатрапчиво, с много хумор и изключително толерантно! България има нужда от повече хора като теб! Благодаря, че казваш тези неща, така както ги чувстваш. В днешно време много хора се страхуват да го заяват! Хора като теб трябва да са ни пример (под ,,нас" визирам всички деца и ученици)! Супер си! Не спирай! П.С.: От Бургас съм. Ужас беше парадът! Нямам нищо против демонстрантите, те са хора и имат право да имат своето мнение! Но начинът, по който протестираха хората срещу LGBTQ+, беше просто ужасен! 12 годишна, просто да си го кажа 😊
Боряна Богданова
Боряна Богданова преди месец
Браво, Чефо! Много ме кефи как винаги поднасяш истината и важната информация с точното количество хумор. Продължавай все така!
Калоян Иванов
Калоян Иванов преди месец
Браво Чефо, много ползотворен клип, както винаги. Съгласен съм изцяло с теб и те подкрепям в това и в бъдещите начинания. Само ще те помоля ако е възможно да ни радваш с по два клипа на седмица, вместо един.
iLian iLiev
iLian iLiev преди месец
Отдавна гледам и харесвам бат Чефо, и много ме зарадва с тази поредица и оригиналното студио. Но това видео беше все едно създадено от моето съзнание със същите виждания и разбирания. Имам предложение за гей парадите, макар никога да не съм бил близо до такъв бих отишъл с радост ако има сцена на която човек може да изрази културно мнение. Да се обясни на хората с каквато и да е сексуалност, че това си е тяхна работа и няма никакво значение, и че има много по-важни неща в нашата държава.
Gryfyt 7
Gryfyt 7 преди месец
Съгласен съм, че някои неща, които правят са твърде прекалени, но от друга страна пък, ако ние бяхме на тяхно място и живеехме в държава, в която не можем да се оженим за партньора си, няма закони против омразата срещу хора с различна сексуална ориентация и трябва вечер да се притесняваме от коя улица ще минем, най-вероятно и ние щяхме да станем по-радикални. Все пак когато сегрегираш дадена група от обществото е напрактика неизбежно нейните членове да се радикализират. Като изключим центъра на София и може би тези на Варна и Пловдив, в останалата част на страната една гей двойка трудно ще се разходи спокойно.
Красимир Топалов
Красимир Топалов преди месец
Смело напред! 🍀 Съдържание, формат и начин на представяне на високо ниво. Успехи!
Вани Николова
Вани Николова преди месец
Забавно и качествено съдържание както винаги! Евала, продължавай в същия дух!Супер си! ❤️🔝❤️🔝
Velizar Peshev
Velizar Peshev преди месец
Чефо, шапка ти свалям за този клип! От теб черпя интелигентност, а не простотия. Радвам се, че те има и правиш такива клипове!
Georgi Nedyalkov
Georgi Nedyalkov преди месец
Здрасти брат, това което правиш е страхотно! Продължавай, защото хората като нас в чужбина имат нужда от Свежи хора. Успех!
Теди В.
Теди В. преди месец
Много качествен материал създаваш, изразяваш мнението си по много интересен и мек начин. Продължавай!🥰
Ognen Ivanchev
Ognen Ivanchev преди месец
Браво г-н Попов, браво Чефо! Елегантно, със свежо чувство за хумор, интелигентно, изчистено - все качества, които са рядкост в така наречените социални мрежи/платформи. Благодаря ти/Ви. Желая здраве. 🍀 Ай, чао!
Niksy S
Niksy S преди месец
Супер видео ❤️ Продължавай напред в същия дух! Много се радвам, че повечето коментари са положителни❤️
Bojidara Nikolova
Bojidara Nikolova преди месец
Евала,Чефо. Железен,точен и искрен! Благодаря за твоето мнение! Подкрепям го! Продължавай в същия дух!
Велко Бимбашиев
Велко Бимбашиев преди месец
👍Браво отново готин клип, дано повече от младите в България да са те разбрали.И евала не подаваш на хейт коментарите.
Slaveya Andonova
Slaveya Andonova преди месец
Поздравления за поредното смислено видео 💝💝💝! П.С. новата реформа с "Оскарите" и филмите е тотално ограничаване на изкуството и...нещата не вървят на добре...
ivan monov
ivan monov преди месец
Чефо, продължавай с новия формат видеа, много ме радват!
Ferdi Muharem
Ferdi Muharem преди месец
Отлично съдържание, страхотни коментари. Според мен си един от най-успешните ютубъри в България. 👏👏👏
Teodor Tonev
Teodor Tonev преди месец
Отново едно много стойностно видео. Ти си номер едно. Много твои съвети, които съм следвал, са ми помагали много. Ти си един влогър, който е откровен за мислите си един от малкото такива.
Baf Filipov
Baf Filipov преди месец
Обожавам твоето изпростяване с класа. Искам всеки ден😆
Vasil Yordanov
Vasil Yordanov преди месец
Супер много се кефя на новото студио и новата линия на видеата ти. Смятам ,че доста си вдигнал нивото. С нетърпение очаквам следващото от теб . Успех !
Damyan Atanasov
Damyan Atanasov преди месец
Чефо, доста надгради последните месеци. Признавам, че някои видеа ги пропускам (ония със съветите за жени и бла- бла ;д),, но този стил е топа. Надявам се, че и в живота извън обектива си толкова здраво стъпил на земята. Поздрави от един варненец :)
Цветина Джумалиева
Цветина Джумалиева преди месец
Отново стойностен и страхотен клип, браво ❤️
Kristiana Ivanova
Kristiana Ivanova преди месец
Както винаги страхотно видео ❤❤❤ Хейтърските коментари при приемай като комплименти..явно ти завиждат 🥰🥰🥰
LANA
LANA преди месец
Нали знаеш, всеки мрази красивите и умните. Така че дерзай братко. Лесно е да мразиш, трудно е да обичаш. Дайте малко любов, за стойностните неща. Ти си едно от тях.🔝♥
Viktor Monov
Viktor Monov преди месец
Откога очаквам някой да го каже цялото това нещо! Светът стана прекалено достъпен и всичко вече няма първоначалната си идея - всичко сега е толерантност и свобода, превръщаща се в "свободия".
Стефан Попов
Стефан Попов преди месец
Чефо странно, но по име, фамилия, години сме еднакви както по мисли, поздравявам те за което правиш и не обръщай внимание какво говорят негативно за теб. Успех съименник.
Desislava Tsolova
Desislava Tsolova преди месец
Здравей, благодаря ти за чудесното съдържание! ☺️
Марто Петров
Марто Петров преди месец
Всички сме ДПС 🤣. Евала за клипа и позициите ти, трябва повече по- полярни хора открито да изявяват позициите си. Респект.👊
Мирослав Влахов
Мирослав Влахов преди месец
Не спирай да снимаш подобно клипове като последните ,имаш много качества не спирай
Божин Георгиев
Божин Георгиев преди месец
Здравей! Чефо много ми харесва подобно съдържание на клипове в канала ти, впрочем и аз не съм против гейовете.❤️
Nina Ivanova
Nina Ivanova преди месец
30-годишните българки сме маааааааааааалко засегнати (да не кажа дискриминирани) от изказването за 20-годишните норвежки :)
Carwash JJ
Carwash JJ преди месец
30 годишните българки са ТОП... нямат място в такива пошли реклами =]
Nina Ivanova
Nina Ivanova преди месец
@Mimabobi1 Ако вярваме на рекламата на норвежките пощи, възрастните норвежци мечтаят да се целуват с Дядо Коледа...
Mimabobi1
Mimabobi1 преди месец
То за това не се изказват а търсите директно финансово красиви 60 годишни норвежци
Айше К.
Айше К. преди месец
Тези клипове винаги ми оправят настроението... Евала!
Godgamer
Godgamer преди месец
Винаги умен и интелигентен. Продължавай все така напред❤️❤️❤️❤️💖
Dejan Stankovikj
Dejan Stankovikj преди 21 ден
Държа да отбележа че аз следвам родови студии (gender studies) и след година ще съм експерт по тази тема 😅 много ми харесва предаването ти и продължавай все така 💪 Поздрави от Македония
Таня Матова
Таня Матова преди месец
❗Вече мога да изхвърля телевизора! В "интернет" има всичко, успя да оцелиш своето място в това необятно пространство!!! Свежо, информативно, забавно! Успех, Чефо! ❤
Vendo Sotirov
Vendo Sotirov преди месец
Поздравления! Страхотен клип!
Petur Ignatov
Petur Ignatov преди месец
Както винаги страхотен клип относно коментарите и които каза Има хора за всичко така че не им обръщай внимание брат
The Masters bg
The Masters bg преди месец
Съединението прави силата! Който разбрал, разбрал.
Maria Da
Maria Da преди месец
В много отношения споделям мнението ти. А тъй наречените хейтъри да се пробват да направят нещо смислено, а не да се чудят кого да оплюят. Давай все така, брат!
P. Todorov
P. Todorov преди месец
Гордея се, че съм учил с теб в една гимназия! Много далечни познати сме. Буквално сме си говорили 4 пъти за по 20 секунди, но винаги си ми казвал здравей, винаги си бил възпитан. Чака те голямо бъдеще. Заеби бъдеще в кариерен аспект. Не говоря само за това. Бъдеще като на достоен човек - смирен, но отстояващ себе си когато трябва. Широкоскроен, но с мярка. Какво да не те хейтят бе , брато -млад, красив, забавен, не на мама и тате, буден, с ерудирано мнение по темите които комуникираш до публиката ти. Гледай себе си и продължавай да даваш от душа! Господ ще продължава да те възнаграждава! Не спирай да отстояваш себе си никога!! Нямам търпение да пуснеш следващ клип! Много ме забавляваш и винаги будиш любопитството у мен, да си позволя да разгледам дадена тема под нов ъгъл. Бъди здрав и щастлив! :)
Chefo
Chefo преди месец
Господ да те пази, брато! Първа завинаги!
TERZIBG
TERZIBG преди месец
Страхотно начало и слаб край (частта с гей-прайда в Бургас). Все пак благодаря за видеото.
Presiqn Mihaylov
Presiqn Mihaylov преди месец
Отново много верен клип, брат! Прекалено много стана толерантността към различните. Не казвам, че трябва да бием, трепем и така нататък, но не бива да ни се парадира чак толкова, че това е нормално, ама това с Дядо Коледа вече е прекалено. Страшен клип!
Mars Ivanova
Mars Ivanova преди месец
Евала ти! Винаги много ме кефиш как намираш подходящите думи да опишеш ситуацията, а щипката хумор, която никога не липсва, е просто идеалният завършек на всяко твое изречение! Изключително изчерпателно, но в същото време и лаконично, се аргументираш и просто отвсякъде си личи колко интелигентен и начетен човек си! С кеф споделям клипа ти, нека повече хора да чуят и видят, как хем обективно,хем без излишно надъхване, може човек да разсъждава върху всички актуално-наболели теми в нашето общество. Без омраза, без хейт но със собствено мнение все пак - ето към това трябва да се стреми всеки човек, който има желание да развива сивото си вещество!
Lili Demireva
Lili Demireva преди месец
Много добре го казваш всичко Чефо, много точно. Но се опасявам,че който трябва няма да го чуе.
Lilia Ilieva
Lilia Ilieva преди месец
Това беше изключително стойностно видео! На абсолютно същото мнение съм!
Lora Todorova
Lora Todorova преди месец
Чефо се завърна! Поздравления!
Mihail Todorov
Mihail Todorov преди месец
Браво! Харесва ми позицията ти.
Иван Парванов
Иван Парванов преди месец
Ставаш все по-добър!✌
Todor Josifov
Todor Josifov преди месец
Като заключение за цялото творчество на поредният клип ( Браво)👏. Но винаги е имало и ще има хора , които ще гледат по всякакъв начин да разочароват човек в случая с Лоши коментари. Да не ви пука . А напротив да ви дава стимул за още по добри теми на размисъл. Твоят труд за нашия кеф. Благодаря и Весели празници на всички от екипа. 🙂🤍☃️
Valentin Genev
Valentin Genev преди месец
Chefo отново стойностен клип евала! Напред и нагоре.
Notorious 26
Notorious 26 преди месец
Много добри изказвания! Legend
Antonio Anatoliev Angelov
Antonio Anatoliev Angelov преди месец
6:46 ”и е в четвъртия месец, бременен от него" Уби ме, брат 😂
Aleksandar Asenov
Aleksandar Asenov преди месец
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно! Страхотен си, Чефо.
Lori Tsv
Lori Tsv преди месец
Страхотно послание! Днес и утре в Нидерландия честват Sinterklaas - свети Николай в България, патрон на децата за холандците. На 5ти декември семействата се събират и си раздават подаръци, а също така си пишат кратки поеми един за друг. Един страхотен семеен празник. Навън има шествия и забавления за децата. Но помощникът на св. Николай, който основно раздава бонбони на децата, буди недоволство у някои хора. Според легендата, той идва от Испания и минава през комините, за да остави подаръците. Затова го наричат "черен Петър", а холандците оцветяват лицата си в черно с боя или със сажди. На мен лично името му мило ми напомня за една детска игра с карти, а не на предразсъдъците и чувството за дискриминация, които възрастните днес се опитват да натрапят на децата. Едно дете вижда усмивката и добротата у човека, а не цвета на кожата (или ориентацията). Според мен, протестиращите, които идват да разрушат детските шествия, оставят по-голям отпечатък върху детската психика, отколкото саждите/боята по лицето на черния Петър.
Дебора Миткова
Дебора Миткова преди месец
Много правилно казано! Респект!
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov преди 27 дни
Еваларка, брЪт! Един от малкото стойностни Ютубъри в БГ 🔝
georgi Stoianov
georgi Stoianov преди месец
Поздравления !Супер !
Svetozar Nikolov
Svetozar Nikolov преди месец
Чефо много добро съдържание, аз също нямам против различните сексуални ориентации но си има граници дадо коледа гей аре малко няма нужда да се натяква и набива иначе за хейтърите, това са само завистливи хора така че, само главата нагоре и продължавай в същия дух, личи си че сам всичко си правиш и е на топ ниво 😁👌
Valentin Popgeorgiev
Valentin Popgeorgiev преди месец
Браво chefo ! Ти си легенда!
Grigor Barzakov
Grigor Barzakov преди месец
Този клип ме накара да upgrade-на абонамента си в patreon. Уникален content! Благодаря за труда ти!❤️
Mars Ivanova
Mars Ivanova преди месец
Не знам защо, но все те виждам като съвременния Алеко Константинов. 😅 Представата ми за него, добита от четенето на творчеството му, е точно като за някой незлоблив и много интелигентен човек, който също с ирония е обсъждал политическия живот. Определено ти въплъщаваш представите ми за него 😅
Макс Ленд
Макс Ленд преди месец
Радвам се на това което виждам смело напред
Killer BEE
Killer BEE преди месец
Айде Чефо кажи го продължавай в същия дух (разбирам твойта ирония, сърказин и какво изкаш да кажеш)
Teddy Todorova
Teddy Todorova преди месец
Браво. Може би любимият ми твой клип, или поне един от най-любимите. И аз нямам нищо против LBG... Напротив! Но всичката тази политкоректност започва да става в повече. Няма значение дали мястото ти е там, няма значение дали си талантлив, ще ти дадат награда само защото си цветнокож или защото си еди-какъв-си. А и тази мода хората да се чувстват дискриминирани за щяло и нещяло... Относно "Ten Little Niggers", то още в началото книгата е публикувана в САЩ под заглавието "And then there were none", защото nigger е било обидно. Заглавието е минало и през "Ten Little Indians" (от оригиналната песничка), но сега в англоезичните страни е "And there were none".
Ivelina Prodanova
Ivelina Prodanova преди месец
Чефо невероятен си! Харесва ми как не ти пука от хейта, който получаваш. Възхищавам се на видеата ти и съм си взимала много поуки от тях. Продължавай в същия дух и не спирай да ни радваш с нови видеа!
Kalina Velcheva
Kalina Velcheva преди месец
Подкрепям всичко, което каза. ☺️
Monika Avramova
Monika Avramova преди месец
Абсолютно вярно 👏❤️
ЩРАУС ТВ
ЩРАУС ТВ преди месец
Hahahah браво.Ведро и весело видео.Добре си правиш канала
Vesi _25
Vesi _25 преди месец
Много добро видео! Браво!
Bgtshitm3hard
Bgtshitm3hard преди месец
Евала,харесвам съдържанието !
drakonoid123
drakonoid123 преди месец
Здравейте приятни господине! Аз съм напълно съгласна с позитивните коментари от последните 24 часа (само тях видях в този късен час). Бих искала просто да спомена едно име: Петя Дубарова
nik pen
nik pen преди месец
Започвам да се уморявам от чакане да проявиш твое си лично мнение, с което да не се съглася...Поздрави от един Ники))))
Marin Kovachev
Marin Kovachev преди месец
Чефо не ги слушай тия клюкари във кометнарите има хора които ти се кефят яко аз съм един от тях маняк поздрави од Франция
theoneeeee81
theoneeeee81 преди месец
Браво чефо 100 % казваш истината гледах клипа три пъти за кеф 👍👍👍
Purple0n
Purple0n преди месец
Ако нещата за които си споменал ти правят неприятно впечатление и си против т.нар. "политическа коректност" не бих казал че си особено широко скроен. Истински широко скроените хора са алтуристични, инклузивни и отворени.
Валери Страхилов
Валери Страхилов преди месец
Точно такива коментари относно създатели на нещо смислено са принудили много българи да заминат в чужбина , за да успеят там. Тогава и само тогава се "радваме" на техния успех. П.С: Продължавай , брат и да не ти е на.......😁
БЪДИ РАЗЛИЧЕН🤗
БЪДИ РАЗЛИЧЕН🤗 преди месец
Най големия си Чефо ! Даже вече повече ми харесваш и от Цанов ! Успех
Stelia Milenkova
Stelia Milenkova преди месец
Малеее...страшен си.Много добре го обясни.Аз също съм на това мнение.Уникален просто...
Георги Миланов
Георги Миланов преди месец
Налагането (натрапването) на определени "идеи" никога не е довело до нищо добро. Евала за клипа и за открито споделеното мнение!
NO_RyZeツ
NO_RyZeツ преди месец
Евала чефо голем си 💪🏽❤️
Boyan Topchiiski
Boyan Topchiiski преди месец
Сложи лампички и от другата страна. Ще изглежда още по-добре и погледът ще е средотучен изцяло върху теб, а сега като има лампички само от едната страна леко расейва погледът. Велик човек си Chefo определено от както те гледам ми се промени начина на мислене и то към по-добро. Приятен и продуктивен ден.
Rosica Georgieva
Rosica Georgieva преди месец
Поредното уникално видео! 😍
Georgi Stoyanov
Georgi Stoyanov преди месец
Чефо, клипът изтинско ли е? Дано да не е , защото иначе в Норвегия наистина са изплискали легена :))) Както винаги коментарът ти е много точен и на място.
Yoanna Georgieva
Yoanna Georgieva преди месец
Специализирани съвети за препоръчителна употреба на субстанции... Паднах от стола 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 друг такъв хумор няма
Мариана Липкова
Мариана Липкова преди месец
УНИКАЛЕН!!!!❤
Radoslav Pan
Radoslav Pan преди 8 часа
"Приемам различните", а после "книжката на пръв поглед изглежда невинна и не ми харесва, че различните си търсят правата". Нали знаеш как се нарича това? Нарича се "лицемерие".
Мими Шумарска
Мими Шумарска преди месец
Прекрасно видео!
П. Велев
П. Велев преди месец
Хаха тия норвежци са брутални хахаха. Браво за клипа :)
Katya
Katya преди месец
Детството ми е съсипано 😐🥲
Kristiyan Nikolov
Kristiyan Nikolov преди месец
Прави ми впечатление, че Чефо правейки коментари показва уважение и респект, което е нещо липсващо от други канали като например Борис Манолев StrongShreded и още много други
Dasherr
Dasherr преди месец
Аз ли съм изпуснал нещо, защото нямам спомени Стронг & Шредед да са правели клип на тези теми?
Deyna Swe
Deyna Swe преди месец
Уникален! ❤️🤙🏼💣
Elvira Dupcheva
Elvira Dupcheva преди месец
Еее, и коледна украса! Топ си!
Кютук Идиотов
Кютук Идиотов преди 28 дни
Относно > Повестта и операта КАРМЕН , западна Европа да се > А пък за дядо Коледа Влезте му в положение на ГОРКИЧКИЯ Там на севрният полюс или Лапландия САМО сред ДЖУДЖЕТА . . . как да не се изпе . . . сти миличкият
#НАЛЕЙАКЪЛ с Мъци!
1:33:22
Chefo
Показвания 77 хил.
Alparslan Büyük Selçuklu 9. Bölüm
2:21:49
Alparslan: Büyük Selçuklu
Показвания 1 млн.
Balloon Pop Racing Is INTENSE!! 🎈
0:29
How Ridiculous
Показвания 156 млн.
New *TILTED TOWERS* UPDATE is NOW!! (Fortnite Chapter 3)
7:3:31
Typical Gamer
Показвания 1,2 млн.
ТОП 8 ТИПА ХОРА В ЧАЛГОТЕКА!
10:08
Chefo
Показвания 107 хил.
При ТоТо - Ицо Хазарта : Full Episode (#PriToTo)
2:42:07
The Clashers - Празнуваме 100k Абоната LIVE
3:03:34
The Clashers
Показвания 443 хил.
Alparslan Büyük Selçuklu 9. Bölüm
2:21:49
Alparslan: Büyük Selçuklu
Показвания 1 млн.