ЕТО ТОВА са железните 9 ПРАВИЛА за връзките!

  Показвания 26,073

Chefo

Chefo

преди 28 дниВземи Surfshark VPN на surfshark.deals/CHEFO - въведи промокода "CHEFO" за отстъпка от 83% и 4 допълнителни безплатни месеца!

За бизнес предложения, колаборации и сътрудничество:
cheforoma@gmail.com

Пoдкрепи канала в PATREON тук:
www.patreon.com/Chefo1?fan_la...

Последвай ме във Фейсбук -
stefan.popov...
Последвай ме в Инстаграм -
stefan.popo...

Коментари: 100
Daniela Spasova
Daniela Spasova преди 24 дни
Няма "единствен/а", ние си ги създаваме като ги изберем и правим всичко възможно връзката да върви. Както всяко хубаво нещо и една връзка има нужда да се гради ден след ден с много труд и компромиси.
Borislava Dionisieva
Borislava Dionisieva преди 26 дни
Весели празници и много здраве, Чефо! Бъди все така истински, естествен и добър! Казвам добър, понеже миналата година те видях в София на театъра и те спрях за снимка и беше изключително любезен и дори си поговорихме малко. Такива трябва да са хората, независимо какви са, хора сме все пак!
Velizar Peshev
Velizar Peshev преди 27 дни
Абсолютно съм съгласен с номер 9 братле! Както и с 6. Ако не мога да дам нещо на жената да й подобря живота, тя няма да ме обича ако ще да съм нааай-свестния тип на планетата. Респект, братле!
Smak Bgc
Smak Bgc преди 25 дни
Страхотно видео Брат. 20 години съм с моята половинка , но не я видях в тази класация. Много я обичам и пожелавам на всеки такъв партньор в живота. Респект и почитания. Продължавай напред .
Kristina
Kristina преди 23 дни
За мен най-вярно е това, че ние жените си избираме някой, който да е "над нас", разбира се - не всички, но лично при мен е така. ❤️
Dimitar Ganev
Dimitar Ganev преди 27 дни
Чефо брат, нямаш си идея колко много имах нужда от този клип..... Благодаря!
Denis Zhelyazkov
Denis Zhelyazkov преди 21 ден
Аз също..
Mitaka Atanasov
Mitaka Atanasov преди 26 дни
Сякаш ме катарзиса ми, red pill темата е причината да мога да взема живота си( а даже и да наставлявам други) в собствени ръци, отърсих се от зависимости, станах по-продуктивен и много много още. Продължавай да ни информираш, супер контент!😈😈
Стефан Кьосев
Стефан Кьосев преди 23 дни
Благодаря ти за поредното качествено видео, помогна ми да си отговоря на важни въпроси, бъди здрав и все така талантлив и отдаден на това, което правиш!!!
Rosica Ivanova
Rosica Ivanova преди 22 дни
Чефо прекрасен си братле , твоите клипове на тази тематика са ми любими , преминавам през много труден период и много са ми полезни
Bojin Georgiev
Bojin Georgiev преди 26 дни
Здравей брат аз съм ти голям фен гледал съм ти всичките клипове от самото начало, откакто си започнал в ютуб продължавай все така, желая ти весели празници.❤️
Теодор Тодоров
Теодор Тодоров преди 25 дни
В същото положение съм хем вярвам хем не искам да вярвам в някой от правилата. Но проблема на тази книга според правилата които ти избори и направи анализ е следният: 1. Тези правила са просто неясни. -Това, което имам предвид е, че както жената имат контрола над избора си така и нямат защото ако те търсят мъж който да ги респектира и да е над тях това не значи ли че всъщност мъжът е този който дърпа конците. А факта, че жените имат пълното право както каза ти, (да контролират фактора с децата) е в пълен разрез с казаното по горе. 2. Защо да не съществува истинската любов?! -Лично мой виждания 40-те, 50-те, 60-те години са били години в кокто любовта е била истинска и повечето от нашите баби и дядовци ще го потвърдят. Това да харесаш едно момче или момчето да хареса момичето заради физически качества е било нормално, но любовта, която разцъфтява заради това че са опознали човека срещу себе си е абсолютно характерно за този период по простата причина че хората са били в пъти по интелиненцията от нас и са знаели какво искат как го искат и защо го искат, независимо дали говори за деца къща или нещо съвсем малко като прегръдка. 3. Това кой си няма никакво значение. - Причината е проста на планетата има 4 милиарда мъже и съответно 4 милиарда жени, което автоматично значи че просто за всяки има някой в който да се влюби и живее щастливо всичко зависи от това да го намери. Заключението е следното (освен че живея в синьото хапче с пълни сили) че да живееш според книга е едно напълно безмислено упражнение което ще свърши със съжаление защо си бил такъв а не такъв какъвто винаги си искал. ТОВА Е ИЗЦЯЛО МОРТО ВИЖДАНЕ И ВЪЗГЛЕД ВЪРХУ ВСИЧКО СПОМЕНАТО В КЛИПА ( ИЛИ ПОНЕ ПОВЕЧЕТО).
spd7693
spd7693 преди 27 дни
Да обобщим - означава ли всичко това, че накрая трябва да намерим... Как да го кажа, някакво лилаво хапче. Което да представлява баланс между двете. Трябва да напомним на всички, че човек с човек не си приличат. Синьото хапче за един може да е червено за друг и обратното. Всеки си има свои истини, защото си има свой мироглед. Точно затова мненията на хората се различават. Може наистина да има логика, но ако я следваш възниква един въпрос - любовта съществува ли или е просто една илюзия, една измама, която нашата физиология създава само и само да не забравяме, че сме просто един биологичен вид? Аз честно казано през цялата минала година изобщо не вярвах в любовта след последната си връзка. И може и още да е така.
Denis Zhelyazkov
Denis Zhelyazkov преди 21 ден
Любов драги мой, няма има само лични интереси...след като тя няма какво да вземе повече от теб, материялно или нематериялно всичко е приключило след последната ми връзка си взех доста уроци, които ми показаха че колко и лоялност да има тя сигурна ли е в теб че няма да пипнеш друга, тя ще пипне друг, това е доста дълга игра , която все някой ден ще приключи в днешно време "истинска любов" НЯМА. И не мисля че ще има!
spd7693
spd7693 преди 25 дни
@Evgeni Hristov Аз затова не гледам много филми. 😆 И не си я представям като по тях. Освен това има един определен филм, който аз много мразя, колкото и да ми натякват колко е добър. Още преди да го гледам имах чувството, че няма да ми хареса.
Evgeni Hristov
Evgeni Hristov преди 26 дни
Любовта си я има, просто не си я представяй като по филмите.
Светлин Георгиев
Светлин Георгиев преди 26 дни
Номер 3, в дадени моменти от живота си съм бил алфа мъжа, в други Бета. Зависи много от обстоятелствата при които се запознаваш и контактуваш с конкретната жена...(говори ергена)
PsYcHo
PsYcHo преди 27 дни
13:45 аз пък се сещам първо лошите моменти и причините поради които сме се разделили и затова си казвам по добре че сме се разделили и даже не се опитвам да си я върна
П. Велев
П. Велев преди 27 дни
Супер си видео. Евала :) Лично съм изпитал номер 3 (чаках я доста) и да, секса с нея си остана най-добрия до момента вече 10години след раздялата ни....
BG Smoker
BG Smoker преди 26 дни
Толкова прав!!! Браво брат😉
CrazyS BG
CrazyS BG преди 27 дни
Пич това за живеенето с приятелката е напълно вярно защото след като заживяхме заедно доста по-често душа смока
Petar Roteydo
Petar Roteydo преди 25 дни
Всъщност да се правим на такива, каквито не сме означава, че не разбираме ЛЮБОВТА, каквато и да била ТЯ!!! :) Добър анализ, брат. На книга.
Lemon Squizy
Lemon Squizy преди 27 дни
Супер клип, който иска да научи повече по Red Pill темата в канала "Impact" със Станислав Чакъров и Никола Томов има много видеа по темата. 👌
Георги Найденов
Георги Найденов преди 26 дни
Контент от Чефо? I'm lovin' it. 👌
Edko _04
Edko _04 преди 27 дни
много добро клипче
Presiqn Mihaylov
Presiqn Mihaylov преди 27 дни
Страшен клип както винаги, брат!
Z. A.
Z. A. преди 27 дни
Номер 6 е така защото мъжете искат красива жена до себе си, а жените - мъж на който могат да разчитат.
Tsj
Tsj преди 15 дни
Тъкмо привършвам първата и задължително продължавам с останалите. Като най-вероятно пак ще изслушам още веднъж първата. Отделно му следя и подкастите : )
Angel Kitov
Angel Kitov преди 27 дни
Чефо много хубаво видео както винаги само че имам един въпрос защо има надписи на португалски
Aziz Komutan 11н2 #1
Aziz Komutan 11н2 #1 преди 27 дни
С правила 6 и 7 уцели право в десетката ( тоест автора ), особено с правило 6.😁Евала за клипа, на много високо ниво е, също като първия ти клип, който съм гледал и който беше причината за абонирането ми.
Violeta Kastreva
Violeta Kastreva преди 26 дни
За пръв път виждам някой да представя red pill идеята без да омаловажава и унижава жените по какъвто и да е начин, проповядвайки максимата, че жените са "нисши", и представяйки измислени "изследвания" отпреди два века, и за пръв път се съгласих с подобни идеи. Евала!
Yo Petkova
Yo Petkova преди 14 дни
Не съм съгласна с теб. Той слага жените под един знаменател, коеро ме кара да мисля, че според него всички жени са еднакви
Стилиян Димитров
Стилиян Димитров преди 26 дни
Супер клип, братле!
Teodor Marinov
Teodor Marinov преди 27 дни
Евала, Чефо!
Aisel Miroslavova
Aisel Miroslavova преди 5 дни
Здравей Чефо! Винаги съм съгласен на 100% с теп затова и те гледам одговорими само на един Въпрос Моляте Дане си от матрицата значи ли че неси добре защото почнах да се бъркам, по Масата Хора и близките ми мислят по един и същ начин но пък хората който гледам и следя в интернет (също и най добрите ми приятели) мислим по друг Следователно Брато Кой неса в час Ние или Масата (Матрицата)(по голямата Маса хора ) ???
München
München преди 26 дни
Ако няма "само една/един", как ще оцелее един брак? I see many flaws in those rules.
München
München преди 24 дни
@Asia Leg, съгласен съм и за това питам какъв е смисълът и ползата от тези правила?
Asia Leg
Asia Leg преди 24 дни
@München Брака е една от най-големите глупости които съм виждал там изгодата е само за жената за един мъж няма никакъв +
München
München преди 24 дни
@Ruslan Drajev, какъв е смисълът тогава, ако искам някоя да си вдигне краката, мога да си я купя, ако искам дете, мога да си осиновя/ да си го направя чрез модерната медицина, ако искам някой да ме слуша в къщи, мога да си наема такъв човек... Ако е "синьо хапче" и напрактика мога да задоволя всички свои потребности¥без да спазвам всички тези правила и без да хабя труд и време), защото бракът е очевидно безсмислен, защо да си търся жена, заради парите ли, имам бол, не е проблем 🙂
Ruslan Drajev
Ruslan Drajev преди 24 дни
синьо хапче, братка. И не, брак може да просъществува дори и ако знаеш, че не си създаден за нея или тя за теб, а просто сте се намерили и сте супер заедно (но не и илюзията, че само ти на тоя свят би бил супер комбинация с нея или само тя би била супер за теб) и не спираш да се стараеш да я "печелиш" дори след като си я спечелил. Даже това създава някакъв competitive spirit, който нахъсва и двама ми да дават възможно най-доброто от себе си именно защото нямат представата, че са си в кърпа вързани гарантирани (дори ако де факто са)
arestigaye
arestigaye преди 26 дни
По повод второто правило: по начало това не трябва да е фактор. Всеки има минало и всяка от страните трябва да е наясно с този факт и да го уважава. Не намирам никакъв смисъл да се навираш в тази тема целенасочено. Никой не печели от това да се зададе или да се отговори на този въпрос. А да се парадира с бройка е грозно от където и да го погледнеш по редица причини. Кому е нужно да нараняваш човека отсреща, за да помпаш егото си? Или да нараняваш себе си, задавайки този въпрос. По повод третото правило: WTF? Това да не е стока, че да се търгува?! Потрес! Петото правило: Отговорността по време на секс е споделена. Всеки има своите права и задължения. Въпрос на здрав разум е ако не искаш деца да ползваш всички възможни предпазни средства. Меркантилността, като причина за забременяване, е възможно най-гнусното нещо в една жена по мое мнение. Прекалено често явление стана вече да се забременява, защото е "модерно", защото е "редно" или защото, както се казва и във видеото, ти подсигурява инструмент за финансова стабилност в лицето на даден мъж. Грозно е. Да не говорим, че от цялото нещо в последствие страда най-вече едно малко човече, което бива отгледано от емоционално обременени или направо осакатени хора. Шесто правило: Това е нещо, с което съм се сблъсквала толкова често, че е направо безумно. И не е въпрос на пол, а на култура мен ако питаш. Отгледани сме в среда, в която от малки ни помпат с някакви много безумни стереотипи за това какво би трябвало да представлява една връзка. И накрая, когато наистина влезем в такава, оставаме безкрайно разочаровани, понеже нереалистичните ни представи не се припокриват с реалността. Всеки има свой собствен начин на комуникиране на привързаност, любов и каквато се сетиш друга емоция. Като към това, прибавим и факта, че за една дългосрочна връзка е необходимо много повече от чувства и нещата вече тотално пропадат за много хора. За дългосрочна връзка трябват и усилия. Целенасочени усилия. Разбиране. Търпение. Комуникация. Компромиси. И връзките като цяло не съществуват в някакъв балон. И двете страни имат взаимодействие със заобикалящият ги свят. Злободневие, работа, колеги, приятелски кръг, политическа атмосфера в страната ако щете. Супер странно ми е, че това изобщо трябва да се коментира... Колкото до първоначалният избор и подбудите зад него - това е строго индивидуално по мое мнение. Всичко зависи от това какво търсиш, с какъв багаж си и колко точно емоционално интелигентен си. Това ще да е най-дългият ми коментар ever, но просто не се сдържах 😀 Поздравления за доброто видео. Да, има логика зад много от твърденията, въпреки че за мен лично ракурсът на причинно-следствените връзки е малко плитък. Но... разни хора, разни идеали 😊
arestigaye
arestigaye преди 25 дни
@mariqn goranov Същински монолог 😆
mariqn goranov
mariqn goranov преди 26 дни
e баси най-дългия разговор който,съм чел.🙂 добре де коментар моя грешка
BackUpHere
BackUpHere преди 27 дни
добре дошли от другата страна и книгата- книгите са 4 и има много логика в доста от нещата и лично доста харесвам Роло но на моменти особенно във различни подкасти действа доста странно
Metin Ahmedov
Metin Ahmedov преди 27 дни
Чефо извинявай, че не можах да ти съдействам миналият ден но поне ще лайкна видеото. Успех 😃
Veronika Yankova
Veronika Yankova преди 21 ден
Toxic masculinity level 100. Много обичам мъже да ми казват какво мислят/чувстват жените 😂
Boriana Nicolova
Boriana Nicolova преди 26 дни
Разгадаха ни, дами 😉
Doroteya Ivanova
Doroteya Ivanova преди 19 дни
Изжаса на момента 😁 Варнаааа 🥰
senpai
senpai преди 26 дни
Тия савети ще ги имам предвидени за напред 😁
Джонката Rules
Джонката Rules преди 26 дни
🔝🔝 видео
Nadezhda Zhelyazkova
Nadezhda Zhelyazkova преди 20 дни
Това за безусловната любов е вярно. Само родителите и децата обичат безусловно . Майката и бащата си обичат детето само защото то съществува , както и децата обичат родителите си само защото са им родители . ( Разбира се , всяко правило си има изключенията ) . Но освен , ако не търсите майка / баща за съпруг/а , ще трябва да давате .
Красимир Топалов
Красимир Топалов преди 19 дни
Перфектеееен!
Tss P
Tss P преди 26 дни
Препоръчваш книга, която дори не си прочел до края?! Малко е странно 🤷‍♀️🤣🤣🤣
CrAzY wV
CrAzY wV преди 22 дни
❤️
gabriella
gabriella преди 27 дни
Ей тоя клип ми идва тамън навреме. 😁
Кютук Идиотов
Кютук Идиотов преди 26 дни
Прав си ! Прав си ! Прав си ! Прав си ! Прав си ! В Тази книга ! Просто: ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР
Rae1x3
Rae1x3 преди 26 дни
Номер 4 много вярно. =(
Tsvetelin Georgiev
Tsvetelin Georgiev преди 11 дни
Чефо брат всичко 6 ама оправи тази украса 😂😂
Georgi Shishkov
Georgi Shishkov преди 26 дни
Bratle haresvam te ima6 mnogo interesni videa ama nqma drug s tolkova reklami napravo meko kazano prekalqva6 ve4e propuskam nqkoi ot videata ti samo zaradi tova.
Iliyana Dimova
Iliyana Dimova преди 19 дни
Искам да видя как този човек ще обеснява на дъщеря си след време как не трябва да се въздържа от секс ,а да пуска на 2рата среща.🙃 Как не трябва да кара мъжът да чака, да уговаря желанието, а да разтвори бедра бързо бързо.😀
Chefo
Chefo преди 18 дни
А аз искам този човек първо да вземе да почете още малко книжки, барем хване малко от граматиката на родния си език. Уви.
Stefani Grozdanova
Stefani Grozdanova преди 26 дни
Не мога да отрека част от идеите. Това с условната любов към мъжа, обаче, за мен е абсолютна глупост и то в две посоки! Първо, както жените, не по-рядко и мъжете поставят условия (най-често не свързани с финансови възможности). А по-важното - мисля, че любовта или е истинска или не е любов. Или обичаш "въпреки", или обичаш "защото".. Ако "обичам" някого само, защото получавам това и онова от него и защото така ми е добре, говорим просто за егоизъм. :)
Elena Rodimova
Elena Rodimova преди 22 дни
Чефо трябваше да почете още малко и по-различни източници, за да разбере че безусловно обича само майката. Любовта между мъж и жена е условна. Не го твърдя аз, а психолозите.
Andreev'
Andreev' преди 27 дни
Ако не ще го ИЗДЖАСАТ на момента 🤣🤣🤣🤣🤣
Stanislav Chakarov
Stanislav Chakarov преди 26 дни
Welcome to the desert of the real! -Morpheus
ivailo petkow
ivailo petkow преди 7 дни
Евала братле #Тръмп
Elka Georgieva
Elka Georgieva преди 27 дни
Брат това на вратът ти да не е оня пендант който пази от 5джи ? Ако е той махай го че днеска ги показаха че били пълни с радиация .
Violeta Georgieva
Violeta Georgieva преди 11 дни
Ти имаш дългогодишна и успешна връзка?
Tsveti Nedelcheva
Tsveti Nedelcheva преди 20 дни
Несъществуването на безусловната любов е еднакво както за жената, така и за мъжа. Просто условията са различни. Щом приятелите на мъжа го питат "Тя как изглежда", това превръща външния вид в условие. И мъжът има възможности, и той подбира жените, на които ще обърне внимание. Разликата е, че традиционно "работата", тоест парите, все още се водят силна страна на мъжа, а външния вид - на жената. И, безспорно, парите са тези, които издържат семейството, което придава повече тежест на това условие. И май е по-лесно да изглеждаш добре, отколкото да имаш добра работа :Д
Анна Братоева
Анна Братоева преди 27 дни
Правило номер 3 се отнася за две противоположни жени - няма как една и съща жена да се спира за един и да действа без ограничения за друг, освен ако тепърва разучава социалната динамика на връзките, което е характерно за много незрели жени.
TZEKO POPOV
TZEKO POPOV преди 25 дни
Хайде търся си гадже само за Коледа може и за Н.Г после вече не мога да се определя !
Accidental Therapist
Accidental Therapist преди 26 дни
Брат, ела в 21ви век. Информацията е старааааа. Обаче ти живееш в БГ и разбираемо защо информацията е стара. Запознай се post constructivism. Ще ми благодариш друг ден
Shokc
Shokc преди 26 дни
Интересно, че интродуцираш redpill контент в България
Asia Leg
Asia Leg преди 24 дни
mgtow който знае знае
Son Goku
Son Goku преди 27 дни
Червеното хапче
portokalow sok
portokalow sok преди 27 дни
bro, politicheskite ti videa sa super, no s tezi za romantika malko predstavqsh neshtata sqkash vsichki vruzki sa toksichni i s tova razdelenie na polovete neprekusnato e mnogo balkansko. moje bi vsichki tezi pravila, koito tbh samo oburkvat neshtata spored men, shtqha da sa verni ako dvata pola oshte si igraeha rolite po staro mu, no tazi patriarhalna koncepciq e dosta ostarqla. horata obichat po razlichen nachil i s razlichni motivi, kato predstavish jenite i mujete kato nqkakvi predvidimi subekti, stava malko plosko.
Iva Diva
Iva Diva преди 27 дни
Mnogo i razli4ni xora, sityacii, xarakteri..ne trqbva da se obob6tava taka...
BackUpHere
BackUpHere преди 27 дни
exception does not make the rule
Стоян Василев
Стоян Василев преди 27 дни
Nai dobre gledaite na Bogdan Tik toka za Redpill
Velizar Peshev
Velizar Peshev преди 27 дни
Първииии!!! Супер си братле!
Вержиния Иванова
Вержиния Иванова преди 24 дни
Честита Коледа! И благодаря за положения труд! Има истини...... Но, се смях се от сърце когато научих че мъжете "обичат идеалистично"! Мъжкия мозък е студен, логичен и много, много пресметлив и определено меркантилен. Ето Ви едно доказателство: Арабската принцеса Анис ал-Долех със стотици обожатели, ако тази жена не беше принцеса дали щеше да има толкова обожатели? Мъжете се ръководят от две направления: " Какво ще получа?" и "Как да опазя моето спокойствие и комфорт?" Жената която чрез децата осигурява на практика БЕЗСМЪРТИЕ на гените на мъжа. Тя заслужава уважение и СОЛИДНА издръжка през целия си живот и пак няма да получи равна стойност на това което е дала. Ролята в природата на жената е да даде живот, а ролята на мъжа е да осигури защита и благоденствие на нея и децата. Уважаеми мъже , ако тя не е вашата жена, не правете секс с нея. Благодаря за видеото и вниманието! Успешна Нова Година!
Simona Georgieva
Simona Georgieva преди 25 дни
Толкова плоски разсъждения 😂 Сериозно ли мъжете вярват на това? Нито комфорта значи кофти секс, нито всички мъже са романтици прикрити от рационализъм, нито пък мъжете не можели да се обичат безусловно. Ако в една връзка има любов, всички тия точки са пълна боза.
Asia Leg
Asia Leg преди 21 ден
@Simona Georgieva Е вече срещна един
Simona Georgieva
Simona Georgieva преди 22 дни
@Asia Leg не познавам щастлив човек, който да разсъждава така. ;)
Asia Leg
Asia Leg преди 24 дни
Да бе говори си не ми пречиш само дето съм видял повече връзки дето са кипели от “любов” да се развалят и при това много грозно от колкото да оцеляват то си има даже и статистика за тва и нещо като безусловна любов няма
Ivailo Tonchev
Ivailo Tonchev преди 26 дни
А как да разберем, че дадена жена ни обича истински или просто си играе с нас?
Damqna.Pamela Todorova
Damqna.Pamela Todorova преди 26 дни
Много против съм 3 правило аз съм така че с който искам да бъда го правя а с който не направо му казвам НЕ
Анна Братоева
Анна Братоева преди 27 дни
Правило номер 2 не би трябвало да цели да предизвика чувство на съперничество поради мистерията от стари връзки, а да премахне емоционалния багаж от старите връзки. Ако не мислиш за нещо старо, няма да пренасяш негативни емоции в новото.
emil simeonov
emil simeonov преди 27 дни
Много ми падна в очите брат
Petya Korcheva
Petya Korcheva преди 26 дни
Хвани си сериозна приятелка и пак ще си говорим ;)
Asia Leg
Asia Leg преди 24 дни
Те всички така казват и после става а леле бе бате малко като да си купиш кола и да не излиза от сервиза не мерси
Анна Братоева
Анна Братоева преди 27 дни
Правило номер 4: пълна глупост. Как ще опознаеш жената (съответно мъжа) в кофти ситуации, когато е най-автентична и показва най-грозната си страна, ако не живееш с нея? Така си принуден/а да се жениш и развеждаш постоянно, докато не откриеш човек с лоши качества, които си способен да търпиш. От друга страна как ще знаеш с какво можеш да се примириш, ако не си събрал опит?
M Rhino
M Rhino преди 24 дни
Това с цялата идея за ред пил е поредния опит на нас мъжете да вкараме нещо в рамки и да го категоризираме. Няма нищо толкова сложно, жените искат да бъдат със силни, стабилни и можещи мъже. Финансовото състояние, отношението на хората, поведението, резултатите, всички тези неща и други са просто маркери, които жените ползват, за да направят своята преценка. Много ясно, че ще ги гледат и ще ги интересуват и аз да съм жена и аз ще мисля по този начин. Не знам за жена която иска партньора и да е гумено мече.
Elena Rodimova
Elena Rodimova преди 22 дни
Точно така, да. Всички тези ред пил глупости са поредните опити да се всеят противоречия между хората. Стоят разни батковци и учат младите момчета, че няма истинска любов и че всичко това са глупости? Ами не е ок.
annie P.
annie P. преди 23 дни
Какво означава да е на моето ниво или да е на по-високо ниво?Какво визираме с това?Интелектуално ли,финансово ли ,какво?за мен мога да кажа ,че факт е ,че ме привличат по-начетени от мен хора,които водят доста активен социален живот и така нататък.Не държа човекът до мен да е някакъв гений ,но бих искала да мога да говоря с него за всичко.Човек който е добър,но няма никакви интереси и не може да си завърже мисълта не ме привлича.Относно финансите това не ми е никак важно.Предполагам,че той има предвид този тип мъже ,които чакат неговите родители или половинка да го издържат,докато той си пие бирата и гледа мача.Такъв тип мъже също не биха ми привлекли.За секса......аз имам човек ,който харесвам,но не сме го правили,нещо друго се вършили но не сме стигнали до това и това е заради мен.Аз съм девствена и изпитвам огромен страх да не стане забременея и затова се спирам,защото ние не се познаваме толкова добре,не сме заедно и ако стане нещо не знам как ще се оправя,но пък навярно действията ми го отблъскват както каза Чефо....
💊 Манипулирай Жените!
2:54:46
Стан и Никола
Показвания 77 хил.
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БИСЕРИ НА МАТУРАТА!
10:02
KAMELIA - DVAMA NEPOZNATI | Камелия - Двама непознати
3:14
Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak
2:49
Mustafa Ceceli
Показвания 25 млн.
ТОП 8 НАЙ-ОПАСНИ НЕЩА В НЕТА!
12:51
Chefo
Показвания 41 хил.
БФС - КОПАЕМ ДЪНОТО!
15:58
Chefo
Показвания 59 хил.
На Котлон - Chefo "Чефска леща"
15:03
Da Studios
Показвания 30 хил.
Милионери от Игри | Уроци за успеха с Мони Дочев
3:29:11
KAMELIA - DVAMA NEPOZNATI | Камелия - Двама непознати
3:14